Martin Koeman Kinesioloog

Contactgegevens praktijk

Grindweg 147
3054 VJ Rotterdam (Hillegersberg-Noord)
Telefoon 06 – 4703 5721
E-mail info@koemankinesiologie.nl

Openingstijden

De praktijk is open op afspraak.
Bel ons voor meer informatie.

contactgegevens praktijk

Bereikbaarheid praktijk

De praktijk is gevestigd in een rustige omgeving buiten het centrum van Rotterdam. Verder is de praktijk gevestigd aan de Grindweg 147 in Rotterdam-Hillegersberg. Dit is in het Noorden van Rotterdam, grenzend aan Bergschenhoek, vlakbij de uitvalswegen N209 en de A20. Bovendien kunt u zonder probleem voor de deur parkeren en in de aangrenzende wijk. Hiervoor hoeft niet betaald te worden.

Verder is de praktijk prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Zo stopt bus 174 namelijk voor de deur en tramlijn 4 stopt in Hillegersberg. Vanaf de Molenlaan of Bergse Dorpstraat is het slechts 10 minuten lopen.

De praktijkruimte heeft een eigen entree met wachtruimte op de begane grond. Bovendien is mijn praktijk ook toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten. Een behandeling voor hen is dan uiteraard ook mogelijk. Daarnaast is het toilet in de praktijk voorzien van handsteunen voor extra gemak.

ContactformulierPlattegrond locatie

Stel uw vraag

Indien u een vraag of opmerking heeft kunt u het onderstaand formulier invullen. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.